Vredesduif met olijftak in snavel.

Voorlichtingsdag Jerusalem Hug

30-4-2015 Op zondag 3 mei a.s. vond er in het Museumpark Orientalis bij Nijmegen een informatiedag plaats voor allen die geïnteresseerd zijn om op 28 mei in Jeruzalem de "Jerusalem Hug" bij te wonen.

 

In een grote Bedoeïenentent ontving Rob Schrama iedereen die interesse heeft om dit jaar zelf naar dit vredesevenement te gaan om persoonlijk een bijdrage te leveren aan het verzoeningsproces tussen Palestijnen en Israëliërs.

 

Al voor het 9e achtereenvolgende jaar reist deze Amsterdamse Vredeskunstenaar naar Jeruzalem, om daar, samen met vrienden en geïnteresseerden uit de gehele wereld, een hand te geven aan een Palestijn en aan een Israëliër, om vervolgens in een lange rij hand in hand rond de stadsmuren van de Oude Stad te lopen, begeleid door drummers en andere muzikanten.

 

Rob Schrama legde uit dat een reis naar Jeruzalem helemaal niet duur hoeft te zijn (een vliegticket is al vanaf € 210 te boeken) en dat de 'Stichting Jerusalem Hug' kan bemiddelen bij het vinden van een eenvoudig of meer luxueus onderkomen (vanaf €30 per nacht). Rob Schrama biedt , samen met zijn Palestijnse en Israëlisch vrienden, ter plekke ook allerlei bijzondere excursies en bijeenkomsten aan, in Jeruzalem en in de Palestijnse gebieden, waar een doorsnee toerist nooit zou komen.

 

Wilt u meer weten over onze unieke aanbieding om in de week van 24-31 mei enkele dagen of langer een unieke bijdrage te leveren aan Vrede tussen Palestijnen en Israëliërs?:
Rob Schrama
mail@robschrama.nl
tel. 06-46608660

www.jerusalemhug.org

30-4-2015