Vredesduif met olijftak in snavel.

Tent of Nations

20-8-2021 Tent of Nations is een educatieve boerderij met het vredesproject van de Palestijns christelijke familie Nassar in Bethlehem. Ondanks de voortdurende dreiging van landonteigening door de IsraŽlische autoriteiten, zegt de familie Nassar: "Wij weigeren vijanden te zijn". Wilt u er meer over weten bezoek dan de Vriendenmiddagen op zaterdag 25 september.

 

Vrienden van Tent of Nations schrijft:

Het delen van het verhaal van Tent of Nations is niet alleen uitermate belangrijk om zo de betrokkenheid te vergroten, maar ook om onszelf te inspireren om in ons eigen leven frustraties en obstakels om te vormen tot daden van hoop. Kom daarom naar ťťn van de 21 kleinschalige Vriendenmiddagen Tent of Nations op zaterdagmiddag 25 september. Wij zijn heel blij dat er overal in het land groepjes van enthousiaste en betrokken vrijwilligers hard bezig zijn met de voorbereidingen. Het programma van deze inspirerende en dynamische bijeenkomsten omvat bijdragen van Daoud Nassar (Tent of Nations) en Carolien Roelants (Midden-Oosten expert en NRC-journalist), een korte film, ontmoeting en gesprek, creativiteit en een solidariteitsactie.

De bijeenkomsten zijn kleinschalig, en vanzelfsprekend zullen we alle coronamaatregelen strikt in acht nemen. Wil je er zeker van zijn dat je naar de bijeenkomst kunt die het dichtst bij jou in de buurt is? Wacht dan niet, maar meld je direct aan! Ken je iemand met wie je het verhaal van Tent of Nations wilt delen? Nodig deze persoon dan uit om met je mee te gaan.

Meer informatie, incl. het definitieve programma, alle locaties, en mogelijkheid tot aanmelding, lees je hier.

Bron: Tent of Nations