Vredesduif met olijftak in snavel.

IsraŽl/Palestina-beleid

16-12-2012 United Civilians for Peace roept op om minister Timmermans om voor 18 december massaal een e-mail te sturen waarin wordt opgeroepen tot een beter Nederlands beleid t.a.v. de door IsraŽl bezette Palestijnse gebieden. Op de site van UCP is een model aanwezig.

 

Vanaf volgende week dinsdag vindt in de Tweede Kamer het debat plaats over de begroting van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dan zal blijken wat het kabinet-Rutte II bedoelt met een 'evenwichtiger beleid inzake IsraŽl en de Palestijnen'.

United Civilians for Peace (UCP) roept op om minister Timmermans voorafgaand aan dit debat massaal te laten weten†dat een†effectief beleid ten aanzien van de IsraŽlische bezetting van de†Palestijnse gebieden urgent is, waarbij Nederland haar verplichtingen jegens het internationaal recht en de mensenrechten centraal stelt.

Hiertoe heeft UCP een e-mail opgesteld, die vanaf haar website verstuurd kan worden. Doe ook mee, mail de minister en dring aan op een rechtvaardig beleid ten aanzien van IsraŽl/Palestina. Verstuur de mail via www.unitedcivilians.nl/spoedactie, en roep s.v.p. zoveel mogelijk anderen op de actie te steunen. We hebben maar enkele dagen om met z'n allen een daverend signaal af te geven.†

16-12-2012