Vredesduif met olijftak in snavel.

PAX breidt uit

17-2-2017 Vredesorganisatie PAX groeit! Voor de nu al meer dan 120 betaalde medewerkers is meer kantoorruimte gevonden in Utrecht. De groei is mede mogelijk omdat PAX partner is van het ministerie van Buitenlandse Zaken en als zodanig subsidie ontvangt.

 

Bericht van PAX zelf hierover:

 

PAX groeit: qua vredesprogramma's, partners en resultaten. Voor deze groei zijn ook meer vredeswerkers nodig, zowel in Nederland als in het buitenland.

 

De kantoorruimte van de vredesorganisatie boven het Stiltecentrum in Hoog Catharijne biedt als gevolg hiervan niet genoeg werkplekken meer voor de inmiddels ruim 120 medewerkers van PAX in Nederland.

 

Daarom breidt PAX vanaf 31 maart haar kantoorruimte uit met extra werkruimte in een pand aan de Sint Jacobsstraat, in het centrum van Utrecht, naast De Bijenkorf. PAX gaat niet weg uit Hoog Catharijne: het huidige kantoor en het Stiltecentrum, inclusief de kapel, blijven bestaan. Voor een organisatie als PAX die midden in de samenleving staat, is Hoog Catharijne een waardevolle locatie. Het Stiltecentrum houdt zijn functie als plek van ontmoeting en bezinning voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

17-2-2017