Vredesduif met olijftak in snavel.

Turi Vaccaro

16-12-2021 Onze niet altijd even rechtvaardige rechtsorde heeft besloten vredesactivist Turi Vaccaro wederom achter de tralies te zetten. Dit keer voor acht maanden wegens het beschadigen van een Amerikaanse satelietschotel bij Niscemi. Deze satelietschotel-antenne is een van de belangrijke onderdelen van de voorbereiding van een door drones, en artificiŽle intelligentie te voeren toekomstige (kern-)oorlog.

 

Turi is herstellende van een Corona en andere infectie waarvan hij nog behoorlijk ziek is. Beide infecties opgelopen tijdens het half jaar dat hij in vrijheid was na een straf van anderhalf jaar uitgezeten te hebben in de gevangenis van Palermo.

De straf in Palermo bleek alleen te gaan over verstoring van de openbare orde, verzet bij arrestatie, niet nakomen van voor hem onmogelijke afspraken (zoals meldingsplicht in de een of andere uithoek van Sicilie ) en meer van dit soort hem zwaar aangerekende overtredingen bij geweldloze protestacties.

Nu zit hij dus voor het beschadigen van een Amerikaanse satelietschotel (MUOS) bij Niscemi.

Mocht je hem willen schrijven dan is zijn adres:

Salvatore Vaccaro
Casa Circondariale di Solliciano
Via Girolamo Minerva 2r
50142 Firenze

Vergeet niet een afzender te vermelden (zonder krijgt hij niks) (laat je fantasie de vrije loop). En uiteraard een internationale postzegel.

16-12-2021