Vredesduif met olijftak in snavel.

Een vreedzaam 2013!

3-1-2013 We hopen dat de wereld in 2013 wat vreedzamer wordt, zodat we u veel goed nieuws kunnen brengen. We hopen ook voor steeds meer vredesorganisaties het efficiŽnte middel te worden om hun activiteiten onder de aandacht te brengen.

 

Er is reeds in principe besloten tot samenwerking tussen De Vredessite en VredesNieuws. We hopen die samenwerking in 2013 praktisch gestalte te kunnen geven.

Wat we echter vooral nodig hebben is meer correspondenten die nieuws, dat ze in eigen organisatie of belangstellingssfeer tegenkomen, in VredesNieuws willen invoeren. Het gaat daarbij om berichten die ze tegenkomen in bladen en op internet, maar ook om b.v. verslagen van bijeenkomsten die ze bezoeken. We willen van enkele correspondenten die veel berichten maken naar veel correspondenten die elk slechts enkele berichten per kwartaal maken.

Een belangrijke doelstelling van VredesNieuws is ook tijdsbesparing voor de mensen die voor vredesorganisaties de publiciteit verzorgen. We hopen dat meer vredesorganisaties de mogelijkheden die wij bieden ontdekken en een eigen correspondent aanstellen.

Voelt u er voor om zelf correspondent te worden? Laat het ons weten via: info@vredesmedia.nl

3-1-2013