Vredesduif met olijftak in snavel.

Gastvrouw/man voor Vredesweek

3-7-2018 In de derde week van september (15-23 september 2018) organiseert het Museum voor Vrede en Geweldloosheid de Vredesweek in Gouda, een week vol activiteiten. Voor deze week zijn wij opzoek naar gastvrouwen/mannen en/of barvrouwen/mannen.

 

Samen met Nora Bosscher zullen deze in deze week het museumcafé bemannen. In eerste instantie beperkt dit zich tot het schenken van koffie/thee en frisdranken, mogelijk uitgebreid met het serveren en maken van (kleine) hapjes. De gastvrouwen/mannen zullen zich meer richten op het ontvangen van het publiek voor de verschillende activiteiten. De werkzaamheden zijn in overleg.

 

In de week van 15-23 september zal het café van di-za geopend zijn. Op basis van beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen zullen de diensten verdeeld worden, dit kan ook een dagdeel betreffen. Ervaring in de horeca is een pre maar zeker niet noodzakelijk.

 

Naast een stimulerende werkomgeving bieden wij gratis toegang tot de door ons georganiseerde activiteiten en een onkostenvergoeding.

 

Als u belangstelling hebt kunt u contact opnemen met Nora Bosscher BosscherN@gmail.com (telefoon: 06-28350790).

3-7-2018